De lange groene grassprieten toucheren haar blote huid. Haar lichaam verdwijnt onder de welderige bos gras die het open veld in kleurt. een spoor van kledingsstukken, wijst de weg naar een intiem schouwspel wat zich midden in het weiland afspeelt.

Twee heerlijke lichamen die alleen maar oog hebben voor elkaar. Het groen is de horizon en hun spel lijkt oneindig. De heerlijke erotische kreunen mengen zich door de geluiden van de natuur. 

Haar hoofd ligt zijdelings op het gras, haar ogen gesloten, ze kreunt heftig. Haar schouders liggen in het gras, haar armen onder haar borsten, die heerlijke in de ochtenddauw van het gras liggen. Haar knieeen op de grond en haar heerlijke kontje steekt omhoog. Tussen de grassprieten glijden haar vingers naar haar opgewonden gleufje en wrijven licht tussen haar schaamlippen. Iedere aanraking is raak. Haar gezicht vertrekt zich van puur genot. Haar kreunen worden steeds harder en dieper. Wat doet hij met haar? Ze heeft het niet meer. “Ik wil je, ik wil je”, kan ze tussen de kreunen door nog uitbrengen. Het speeksel loopt uit haar mondhoeken en raakt de uiteindes van het groene gras die haar lippen kietelen. Ze opent haar ogen om een glimp te ontvangen van zijn sterke lijf, ze verlangt naar een blik, ze wil hem zien. Zien hoe hij geniet, hoe hij aan haar zit, hoe hij vol overgave haar lijf bespeelt.

Haar lijf gloeit, de hitte stoomt van haar af, de tintelingen overmannen haar gevoel. Iedere vezel schreeuwt om zijn lijf. Haar vingers beginnen steeds wilder haar natte kutje te bespelen. Ze drukt haar opgewonden borsten steeds harder in het gras. Haar mond opent zich om diep in te ademen en hard te kreunen. Ze strekt haar hals omdat ze haar spieren niet meer onder controle heeft. Haar andere hand voelt nu verwilderd om haar heen, op zoek naar zijn lijf. Ze tast en tast en eindelijk raakt ze zijn bovenbeen. Een geile zucht van puur genot overstijgt ieder geluid in het weiland. Ze knijpt in zijn been en haar hand glijdt naar zijn heup om zijn ballen in haar hand te nemen en er aan te trekken. Zij hoort hem kreunen en voelt hoe zijn lijf reageert op haar aanraking. Ze voelt hoe zijn verlangen naar haar nu door zijn lijft gutst. Ze pakt zijn pik en als ze voelt hoe hard zijn opwinding is, slikt ze een paar keer om haar geiligheid weg te krijgen. Wat is ie heerlijk hard en zijn heupen komen onhoudbaar in beweging en zijn pik beweegt zacht tussen haar vingers. Ze knijpt er lekker hard in. Een geile glimlach verschijnt op haar gezicht als ze voelt dat hij zijn rug recht als reactie en haar naam schreeuwt uit puur genot. 

Hij zit op zijn knieen naast haar. Haar kont steek naar boven en hij hangt eroverheen. Haar kont glimt van het glijmiddel wat zijn vingers over haar bilspieren hebben uitgesmeerd. Zijn hand glijdt vol over haar spieren en masseert ze stevig, als hij boven haar bilspier is, glijden twee vingers door de bilnaad naar haar lekker strakke gaatje en maken een kringetje erom heen, ze blijven rondjes draaien, vol ingevet rond haar ingang. De vingertopjes duwen bij iedere ronding even tegen haar opening en glijden door naar haar natte gleufje. Daar nemen zijn vingers haar natte schaamlippen tussen zijn duim en wijsvinger en glijden al knijpend naar haar clitje die ze zelf intensief masseert. Hij raakt haar vingertoppen aan en streelt haar vingers even om weer terug door haar natte gleufje naar haar lekkere kontje te glijden. Nog even neemt hij zijn vingers in zijn mond om haar heerlijke vocht te proeven. “Hmmmmm, ahhhhhhh”, hoort ze hem vol genot kreunen. Hij kan zo van haar genieten, ze smaakt zo heerlijk.

Als zijn vingers weer op haar kont komen, laat hij zijn tanden over haar bilspieren glijden, licht bijt hij in haar als zijn vingers nog meer glijmiddel op haar kontgaatje laten druppen. Zijn vingers masseren haar gaatje, ze draaien cirkels en duwen iets tegen de ingang. We weer glijden zijn vingers onderlangs door naar haar vingers en schuiven door haar opgewonden kutje. Hij blijft dit doen, totdat ze haar kont omhoog drukt. Met zijn platte hand slaat hij dan op haar bilspieren. Klets! Ze kreunt. Haar ogen gaan open haar hand stopt even. “AHHHH”, en sluit haar ogen weer om intens te genieten van wat er gebeurt. Het maakt iets wilds in haar los. Hij heeft nu haar plug vol ingesmeerd en draait ermee rond haar kontgaatje. Ook deze glijdt nu door haar grotje naar haar vingers om daar lekker onder haar clitje even te trillen. En weer terug. Dat blijft hij doen tot ze gilt om de plug erin te drukken.

Hij draait met de spitse kant rondjes rondom haar glimmende gaatje. Met zijn handen trekt hij haar billen uit elkaar en duwt een klein beetje de kringspier uit elkaar, zodat ze voelt dat er iets gebeurt. “Eerst mijn vinger, dan pas krijg je je speeltje”, fluistert hij. Haar hoofd duizelt van genot als bij iedere omcirkeling zijn vinger erin glijdt en weer eruit. Bij iedere keer duwt hij iets verder. Zijn andere hand glijdt nu in haar kutje, terwijl zij met haar clitje speelt. De vingers raken elkaar en wrijven lekker tegen elkaar met haar velletje ertussen. Haar heupen beginnen op en neer te bewegen, als hij zijn vingers tegen elkaar laat trillen. Hij haalt zijn vinger uit haar kontgaatje en laat nu de trillende plug even rusten op haar kringspier. Hij drupt er nog wat glijmiddel bij en de koude druppels glijden van haar harde bilspieren naar het kontgaatje. Haar oogleden trillen van genot.

Langzaam voelt ze dat de plug in haar kontje verdwijnt en de trillening vullen haar heupstreek met intens genot. Hij duwt in haar kutje zijn vingers er tegenaan als hij voelt hoe haar hand via zijn ballen nu hard in zijn pik knijpt. Ze kreunt en hij hoort haar versnelde ademhaling. “Ik wil die pik van je in mijn kutje voelen. Alsjeblieft, neem mij lekker diep nu! Ik houd het niet meer”. Hij schuift onder haar door en met haar hand legt ze zijn harde eikel tegen haar schaamlippen die gloeien van opwinding. Ze schuift over zijn blote lijf om haar borsten op zijn warme bezwete lijf te leggen en als haar tong zijn tong vindt, schuift de eikel er een stukje in om weer bijna geheel eruit terug te glijden. Dit blijft hij doen, zodat ze iedere keer hem even geheel omsluit om weer los te laten. De trillingen raken zijn eikel iedere keer. Met zijn handen pakt hij haar bij haar hoofd en dit intens genot laat al zijn verlangen los in de zoen die hij haar geeft…