Hij staat op. Schuift zijn stoel geruisloos onder de tafel uit. Zijn lichaam beweegt elegant tussen de stoel en de tafel. Zonder het meubilair aan te raken staat hij op. Zijn ogen gefocust op het eind van de ruimte. Zijn ogen zijn niet weg te slaan van waar zijn blik op vaststaat. De hand die bij het weglopen een boek vasthoudt, stoot tegen een stapel boeken die op de tafel staan. De schots en scheve stapel beweegt. Hij draait zijn hoofd en ziet hoe het bovenste boek een vrije val maakt richting de houten vloer van de oude bibliotheek in Vught. In het statige oude kerkgebouw galmt het geluid van de harde kaft die via de rand van de tafel op het eeuwenoude eikenhout klapt. In de echo van de klap volgt een moment van stilte die zich vult met gevoelens van sommige aanwezigen. Hijzelf vloekt even en schiet in de lach. Anderen kijken geërgerd, zuchten of tonen op een andere manier hun ongenoegen over het doorbreken van de stilte om te genieten van de vele werelden die door gebundelde woorden, nieuwe fantasieën aanjagen bij de bezoekers van deze wonderbaarlijke bibliotheek.

Een mooie verschijning in een hoekje van de bibliotheek, reageert tegen de verhouding in. De blik van herkenning van de mooie jongen toverde een lach versierd met liefde op haar liefdevolle gezicht. Ze vangt zijn blik en hij beantwoordt haar blik met zijn diepe donkere ogen die glinsteren van plezier. Zijn hart klopt in zijn keel als haar blik hem diep in zijn ziel raakt. 

Hij glimlacht naar haar en beide gezichten stralen pure vreugde, de lichamen reageren en tintelen van opgewonden energie die door het lijf giert. De stilte van de leesruimte beteugelt de emotie tot een non verbale uiting van intens verlangen. 

Hij begint te lopen en verplaatst zich achter haar langs. De rillingen glijden over haar rug. Ze voelt zijn tomeloze energie als hij haar in het voorbij gaan, subtiel over haar hand streelt die op de stoelleuning ligt. Ze voelt een blikseminslag door haar lijf en voelt de tintelingen naar haar onderbuik trekken. 

Hij loopt duizelend door de magie van de aanraking, naar het kopieerapparaat. Het boek gaat open bij een van de velen ezelsoren en draait het met de opengeslagen pagina s op het kopieerapparaat. Dit herhaalt hij voor een paar gebrandmerkte bladzijdes. Nerveus pakt hij de kopieën en haalt een potlood uit de lade van een kast. Hij schrijft met open mond een paar zinnen op een blanco vel. Hij vouwt het vel dubbel en schuift de vellen vol gekopieerde woorden tussen het handgeschreven papier. 

Hij kijkt de leeszaal in en ziet haar zitten. Ze is verdiept in haar boek. Haar mooie hand op het hoofd in het haar. Ze is mooi. Hoe ze daar zit, opgaat in het verhaal. Hij voelt zich zo tot haar aangetrokken, dat zijn lijf licht begint te trillen. Zijn lichaam heeft zoveel plezier en zet de eerste stap naar haar toe. Achter haar stopt hij. Hij buigt over haar schouder, de geur van haar heerlijke verschijning pakt hem stevig vast en brengt hem in vervoering. Ze schrikt even, totdat ze zijn aanwezigheid voelt en een golf van rust kalmeert haar. Ze voelt hem binnenkomen, als hij over haar heen leunt en de vellen papier naast haar boek legt. Als hij  terug veert streelt zijn wang haar kaaklijn en hij loopt verder. Ze kijkt hem na en ziet zijn sportieve lijf door zijn heerlijke vrolijke blouse die zijn gespierde lijf aantrekkelijke vormgeeft. Ze knippert nog even met haar ogen, omdat ze merkt dat ze geobsedeerd naar zijn bewegende bilspieren zit te kijken. Hij raapt het gevallen boek op, gaat weer zitten en kijkt haar aan. 

Ze kijkt nu op het pakketje papier waar de handgeschreven letters haar aandacht trekken. “Lees met mij de zinderende erotiek op deze bladzijden. Tegelijkertijd. Ik lees ze in het boek. Zoek na iedere alinea mijn ogen en voel mijn verlangen doordringen in je mooie persoon. Voel mij door het verhaal heen!”  Haar hart slaat over. De warmte tussen haar benen begint toe te nemen. Ze schuift haar heupen en voelt haar lippen opgewonden raken. Ze kijkt op en wordt intens geraakt door zijn stralende ogen. Ze heeft het niet meer. Haar mond valt ongemerkt licht open van het diepe erotische verlangen, wat ze niet meer kan tegenhouden. Beide zitten opgewonden gevangen in de zaal waar stilte en vele lezers hen omringen. Zijn ogen dalen neer op het opengeslagen boek. Zij volgt zijn handeling en leest hoe de jonge kerel Giovanni de jurk van Elena losknoopt. 

De gevoelens gieren door haar lijf als ze gedetailleerd leest hoe de liefde de lichamen ontbloot. Ze slikt. Het overtollige speeksel vult haar mondhoeken en ze slikt het weg voordat ze opkijkt. Haar benen klemt ze samen om haar nat wordende gleufje te nog harder te prikkelen. Ze wil zich niet meer inhouden als ze vol geiligheid zijn intense blik ontmoet. De alinea is gelezen en hun ogen draaien van opwinding als ze elkaar vinden. Zij ziet hoe hij onder de tafel over een bobbel in zijn kruis wrijft. Langzaam. Ze kijkt hem aan en voelt denkbeeldig zijn lippen haar teder zacht raken. Hij ziet in haar ogen hoe zij hem met twee handen naar zich toe trekt en intens vurig zoent. Haar tong diep in zijn opgewonden mond. Zijn pik knapt nu van opwinding bijna uit zijn short. Hun ogen dwingen zich om verder te lezen. “De lichamen van de geliefden gloeien van opwinding en zweet laat ze tegen elkaar smelten”. 

Bij de punt van de alinea vliegt zijn wild geworden hoofd omhoog. Zijn ogen stralen pure geilheid, ongeremde wild verlangen kijkt haar aan als ze zijn ogen ontmoet en er diep in stapt om deze heerlijk sexdrive tegemoet te treden in haar gedachten. Ze beweegt haar benen tegen elkaar. Subtiel maar net hard genoeg om haar gezwollen schaamlippen tegen elkaar te wrijven en van opwinding zo nat te maken dat ze spontaan kan komen. 

“Zijn tong likt over haar dijbeen, op weg naar haar heerlijke natte liefdes grotje. Ze streelt zijn haren en klemt even zijn hoofd tussen haar bovenbenen vast, zodat hij zich los moet vechten om zijn weg naar het smakelijke vocht door te zetten.”

Zij ziet hoe zijn bilspieren zich heel zacht aanspannen en zijn heup naar voor en achter duwen. Zij voelt zijn lekker pik in de bibliotheek tien meter tegenover haar. Ze sluit haar ogen en ziet hun liefdesspel levendig voor haar. Haar benen klemmen nu intens en ze vecht tegen de drang om onder haar spijkerjasje aan haar onwijs harde tepels te trekken. Zo nat, zonder zich aan te raken, is ze nog nooit geweest. Ze voelt hem binnendringen. Geschrokken opent ze haar ogen; het voelt zo echt. ‘Als ik nog een alinea lees en hij mij aankijkt kom ik’, schiet door haar hoofd. Haar lijft trilt van opwinding als haar ogen op de laatste alinea neerslaan. 

Hij voelt zijn opgewonden lid langzaam in haar schuiven als hij de laatste alinea probeert te lezen. Een druppel speeksel valt vanuit mijn mondhoek in het boek. Hij kan niet meer lezen, zo gek van deze onwerkelijke situatie wordt hij. Zij is niet van deze wereld en het verlangen is onverklaarbaar en onhoudbaar. Hij kijkt haar aan en in hun ogen speelt zich een onvoorstelbaar liefdesspel af wat door het hele lijf gevoel wordt. Zo hard leeft hun verbeelding dat ze niet kunnen tegenhouden wat de natuur nu hard afdwingt. Hun lichamen gaan ontploffen. Hun ogen zijn diep in elkaar verstrengeld als hun zielen het vuurwerk laten zien wat ze in elkaar losmaken. Ze knipperen geen seconden omdat hun oogcontact vergrendeld is en voelen deze ontlading duizelingwekkend door ieder bloedvat gieren. Ze zien het in elkaars ogen en alles valt op zijn plek in de stilte van de kerk die tot een boeken-heiligdom is omgetoverd.

En daar gebeuren magische zaken die de verbeelding overstijgen.