Zijn vingers glijden over de rand van het papier. Ze drukken hard om de vouw zo strak mogelijk te krijgen. Als de vouw blijft zitten, tilt hij het papier op. Het begint op een vogel te lijken. Hij kijkt over de tafel en zoekt haar ogen om te vragen of dit de juiste manier is om het papier de juiste vorm te geven. Ze kijkt hem aan en lacht aanmoedigend: “Je bent op weg. Je vingers drukken op de juiste plek”. De uitgesproken woorden krijgen een heerlijke erotische lading. Beide voelen de tintelingen door hun lijf schieten.

Hij zit bij haar in de L-vormige keukenbank aan de eettafel. Zij had hem uitgenodigd om het eens te proberen, vouwen; iedere denkbare vorm maken uit papier. Zo nieuwsgierig als hij is, neemt hij haar aanbod graag aan. Ze kennen elkaar al iets langer, er is een klik, een heerlijke klik die intens diep gaat. Die wederzijdse verlangens los maakt die ze bijna niet meer kunnen remmen. Hun dromen zijn heftig en druipen van de geiligheid als ze hun ogen sluiten en aan elkaar denken. En nu zitten ze bij elkaar, binnen handbereik.

Zij legt haar kunstwerk weg: ”Ik trek even iets anders aan”. Een stoute blik begeleidt haar tekst. Een heftige opwinding vult zijn lijf en zijn hartslag schiet omhoog. Hij slikt: “Mag ik mee om te kijken hoe je jezelf omkleed? Het lijkt mij heerlijk om je te mogen observeren, als je iets anders aantrekt.” Ze voelt de tintelingen tussen haar dijen intenser worden. Ze kijkt hem aan en verdwaalt in zijn mooie diepe ogen. “Ja”, zegt ze zacht met een lichte kreun van pure opwinding. Ze staat op en schuift uit de bank. Ze loopt achter hem langs en kan het niet laten om haar vingers over zijn wang te laten strelen, als ze achter hem langs voorbij loopt. De aanraking is betoverend en het kippenvel loopt over zijn rug als de vingertoppen zijn huid raken. Haar vingertoppen branden van puur verlangen om aan zijn heerlijke lichaam te zitten. Ze loopt richting de trap naar haar slaapkamer en hij loopt er achteraan met zijn blik op haar mooie lijf gericht.

In haar slaapkamer trekt ze de kledingkast open en als haar hand aan de lingerie lade zit, hoort ze hem achter haar aan binnenkomen. Hij heeft een strak shirt aan, wat zijn gespierde bovenlijf accentueert. Hij draagt een spijkerbroek en loopt op blote voeten. Hij heeft zijn schoenen en sokken uitgetrokken toen hij binnenkwam. “Ik ga hier op dit schapen vachtje liggen, zodat ik je kan zien. Ik wil iedere beweging van je lijf tijd geven voor mijn oog. Is het ok?” Ze voelt zijn stem in haar rug, draait zich om als ze de erotische spanning in haar keel voelt. Haar hoofd knikt. Ze krijgt geen woord uit haar lippen. De spanning draait in haar lijf verandert naar een erotische wens die haar hart vult.

Haar vingers knopen haar broeksknoop los, duwen de rits naar beneden en met twee handen glijdt ze haar jeans naar beneden. Als de rand over haar kanten string glijdt, stopt ze. Het kant van de string dat haar heerlijke gespierde billen siert, neemt zijn adem weg. Hij slikt bij het zien van haar schoonheid en wil meer. Zij draait haar hoofd, ze steekt haar middelvinger in haar mond, sluit haar ogen en beweegt de vinger sensueel in haar mond. Ze glijdt hem er langzaam uit, terwijl ze hem geil aankijkt: “Wil je nog meer zien, lekker ding?”

Hij ligt op zijn zij op het vachtje, zijn blote voeten wrijven door het wol. Zijn hand ondersteunt zijn hoofd en hij voelt de geiligheid zijn gedachten overnemen. In zijn broek groeit de opwinding mee en drukt tegen de spijkerstof. Hij kan alleen maar ademloos genieten van wat zij met hem doet. Hij kijkt haar vol verlangen aan en knikt zijn hoofd als antwoord op haar tergende vraag.

Haar handen duwen de broek verder naar beneden. De heerlijke rondingen van haar billen laten zijn blik niet meer los. Hij begint sneller te ademen van de sensatie die al het mooie bloot bij hem losmaakt. Ze drukt de broek tot haar enkels en stapt er elegant voet voor voet uit. Ze strekt haar armen boven haar hoofd, duwt ze tegen de kast boven haar hoofd. Haar rug trekt ze hol, zodat haar mooie kont naar achteren steekt om hem te verleiden. Ze voelt zich zo sexy en opwindend. Ze ademt de verleiding en hij kan alleen maar nog maar geiler worden. Hij voelt zijn penis nog harder worden en zijn hartslag klopt nu in zijn pik. Hij denkt allen nog aan haar sensuele lijf. Hij moet moeite doen om niet naar haar toe te kruipen. “Blijf waar je bent, ik ben nog niet klaar”, fluistert ze zwoel. Hij heeft het niet meer. Zijn lichaam wordt warmer bij de aanblik van haar mooi kuiten, haar gespierde bovenbenen, de lekkere dijen die overgaan in haar kanten string die tussen haar billen doorloopt.

Ze draait zich een stukje om en laat haar hemdje zien. De opgewonden harde tepel schijnt door en wil zich laten aanraken. Ze steekt haar hand onder haar hemdje en ze raakt haar tepel aan. Twee vingers wrijven er licht over. Ze knijpt er even in en laat een kreun uit haar mond ontsnappen. Hij houdt het niet meer. Het zien van zoveel opwinding maakt hem gek. Zijn hand schuift naar zijn spijkerbroek en knoopt het los, de rits schiet naar beneden en boven zijn short laat de eikel van zijn harde pik zich zien. Met zijn wijsvinger wrijft hij over de harde eikel.

Zij duwt haar hemdje over haar hoofd en blijft met de rug naar hem staan. Haar handen zoeken in de lingerie lade een leren sexy bovenstukje en schuift die over haar bovenlichaam. Ze knoopt de touwtjes die de achterkant sieren elegant dicht. Ze schuift haar kanten string over haar heupen, over haar bovenbenen, haar enkels naar beneden. Als ze bukt blijft ze nog even staan, zodat hij haar goed kan observeren. Ze draait haar hoofd langs haar benen en kijkt hem aan. Ze ziet hoe de opwinding hem in bezit heeft, hoe zijn ogen intense geiligheid uitstralen, hoe klaar hij is voor haar als zij hem haar mooi kontgaatje laat zien en de schaamlippen een stukje van hun gewilligheid laten zien.

Ze pakt een leren string, met een glanzende rits aan de voorkant. Ze laat hem even vluchtig zien, voordat ze hem om haar heupen trekt. De randjes vallen over haar heupen en het leer ademt de erotiek die de ruimte vult. Uit het schoenenrek pakt ze de hoge hakken die zo altijd al een keer op zo’n moment wilde aantrekken. Ze steekt haar voeten erin en maakt de leren bandjes vast om haar enkel. Ze draait zich om. De opwinding van dit moment laat haar zo sexy voelen dat ze zegt: “Kleed je uit en ga op je rug op het vachtje liggen en blijf van je pik af! Die is van mij!”

Hij kleed zich snel uit, zijn hart racet door zijn borstkast. Hij bijt op zijn lip van pure opwinding. Hij gaat liggen en kan haar erotische blik niet loslaten. Haar borsten duwen zich naar voren in het leren setje. Haar tepelhof steekt boven het leer uit. De heerlijke volle borsten worden er in het leer gedrukt en zijn ogen kunnen er niet vanaf blijven. Ze loopt naar hem toe. Drukt haar hak op zijn borst en duwt hem naar beneden. Hij komt iets overeind. Zijn neus vlak bij haar enkel. Hij ruikt haar heerlijke geiligheid en snuift die op. Zijn handen glijden over haar wreef, langs de bandjes van de hak en bewegen naar haar stevige kuiten. Hij kijkt via haar benen naar haar heerlijke spleetje die boven hem hangt. Wat wil hij graag daar haar sappen proeven en met zijn tong tot diep in haar natte gleufje binnendringen. Ze pakt een bloemstengel die in een vaas op haar kast staat en met het uiteinde duwt hij zijn gezicht terug naar de grond. “Jij bent nog niet aan de beurt. Pas als ik het zeg”, hoort hij haar zeggen.

Haar hak rust nog op zijn borst. Ze knoopt haar buste setje los, zodat ze met haar vingers bij haar opgewonden tepel kan. Ze likt lekker geil aan haar vingers en met de natte topjes speelt ze met haar harde tepel. Ze draait haar tepel tussen twee vingers, ze knijpt erin. Haar hoofd slaat naar achteren van genot en ze begint te kreunen, zodat hij niet meer weet waar hij het heeft. Dit is zo intens opwindend. Zijn hand schiet naar zijn harde pik. Zij ziet het en drukt nog harder met de hak op zijn borst, zodat hij stopt met zijn poging. Ze speelt verder, terwijl de andere hand de bloem richting zijn pik beweegt, en met de bladeren streelt ze over de binnenkant van zijn benen, over zijn ballen en over de stam van zijn opgewonden penis naar zijn eikel. Ondertussen ritst ze haar string los en glijdt haar natte vinger tussen de rits naar haar gezwollen clitje, die schreeuwt om een aanraking van haar gevoelige vinger. Ze raakt hem even aan. Scheuten van genot schieten als pijlen door haar lijft. Haar mond valt open en ze wil het uitschreeuwen. Ze slikt het weg. en gaat nu bovenop hem zitten. De knieen naast zijn zij.

Ze leunt naar achteren, zodat haar handen goed bij zijn ballen kunnen en haar andere hand verder speelt met haar warme natte gleufje. Ze haalt de vinger eruit en laat hem over zijn borst naar zijn mond glijden. Ze knijpt bij zijn borst hard in zijn tepel en van opwinding veert hij overeind. Ze duwt haar natte vingers in zijn mond. Hij likt er intens aan, zuigt al haar heerlijke vocht op en gulzig bemint hij haar vingers. Ze schuift haar natte kutje iets naar achteren en beweegt haar heupen op en neer, zodat ze zijn harde staaf stevig masseert. Hij houdt het niet meer en drukt haar over zijn zij naar de grond en als zij op haar rug ligt, kruipt hij naar haar lekkere vochtige grotje. Hij trekt haar string uit en duwt haar benen uit elkaar om dan met zijn handen de schaamlippen uit elkaar te drukken. Om dan zijn platte tong over haar lekkere schaamlippen te laten glijden. Hij raakt haar clitje nog niet aan. Nog niet, ze moet er om schreeuwen.

Zijn pik hangt naast haar gezicht en haar lippen kunnen er niet vanaf blijven. Ze omhelst de eikel en zuigt lekker aan zijn eikel. Wat geniet ze van zijn stevige pik. Haar handen trekken de billen uit elkaar en haar mond neemt nu zijn pik vol in haar mond. Hij moet haar los laten om van genot te kunnen kreunen. Wat doet ze dit waanzinnig lekker. Haar hoofd beweegt op en neer. Ze kreunt terwijl ze zijn pik hard, zacht in haar mond bewerkt. Haar handen trekken nog steeds zijn billen uit elkaar. Waardoor zijn kontgaatje lekker op spanning komt te staan en dit doortrekt naar zijn pik.

Zijn mond neemt de schaamlippen in zich op en trekt er een aan, twee vingers duwen langzaam naar binnen om haar grotje open te duwen. Zijn tong beweegt er omheen en nog steeds raakt hij haar genotsknopje niet aan: “Schreeuw erom!!” fluistert hij. En zijn tong steekt hij diep in haar natte kutje. Hij likt het op, streelt de binnenkant van haar heerlijke opgewonden vrouwelijkheid. Hij geniet intens. “Lik mij!! NU!” gilt ze en ze begint hard zijn pik af te trekken. Als zijn tong haar gezwollen genotsplekje omcirkelt en eraan zuigt, is ze niet meer te houden. Ze duwt haar heupen zo hard als ze kan in zijn gezicht om hem vol te laten proeven. Ze trekt nu als een bezetene aan zijn pik, terwijl haar mond om zijn eikel heftig op en neer beweegt.

Ze gaan allebei steeds heftiger op in het genot. Ze ontploffen bijna als hij van haar af rolt en haar overeind tilt. Ze zitten op hun knieen tegenover elkaar. Op twee centimeter afstand. Hun hoofden duizelen, de ogen kijken diep in elkaar. De geiligheid ademt door hun lijf. Ze zijn in ultieme staat van opwinding. Hun lijven willen los gaan op elkaar, maar ze blijven elkaar aankijken, alleen maar aankijken. Ze laten zich helemaal opgaan in elkaar zonder elkaar aan te raken. De lippen bewegen naar elkaar toe en ze raken elkaar net niet. Ze zoenen elkaar zonder elkaar aan te raken. Hoe lang houden ze dit vol?