Het is koud buiten, de duisternis doet zijn intreden. Binnen liggen twee lichamen op de vloer. Zijn hand ondersteunt zijn hoofd, zijn elleboog ligt op het tapijt. Op een bruin beren vachtje ligt zijn naakte lichaam. Zijn lijf ademt zweet, het siert zijn huid als herinnering aan de momenten hiervoor, waar hij zijn verlangen in alle mogelijke vormen die in hem opkwamen, heeft geuit.


Tegen zijn onderbuik ligt zij, zwart kant, begrensd door een rits, gaat over in zwart leer en verbind de verschillende stoffen met zwarte riemen. Op maat gesteld met een gesp, trekt de stof zich strak over haar majestueuze lijf. Een sterk vrouwen lichaam accentueert haar schoonheid met een erotische kanten body, waardoor haar sexy verschijning nog onweerstaanbaarder wordt. Het heerlijke lijf ligt in rust. De rust die een lichaam overneemt als de verlangens vervuld zijn, de liefde zijn weg heeft kunnen vinden en alles wat het lichaam wilde vertellen geuit is. Haar hoofd ligt op haar zij, de ogen zijn gesloten en haar gezicht spreekt alle onuitgesproken woorden die geluk op haar gezicht geschreven heeft. Ze slaapt, haar heerlijke lichaam verzonken in de zachte vacht, de onderarm onder haar hoofd, haar mooie haar valt languit over haar sterke rug. Haar geest rust, is op reis door het geluk wat haar vult.

Zijn ogen stralen en nemen haar volledig op. De pupillen ver open en ze gaan millimeter voor millimeter over haar mooie verschijning. Hij absorbeert hoe enkele zweetdruppels in het kommetje van haar onderrug liggen. De glinsteringen van haar geile inspanning drogen langzaam op, als zijn ogen verder afglijden naar het zwarte kant wat haar warme lichaam versiert. Ze is mooi en hij ziet het in ieder detail.

Hij sluit zijn ogen, haalt diep adem en laat het langzaam de lucht weer naar buiten stromen. Zijn ademhaling wordt steeds trager. In de rust die ontstaat, laat hij alle herinneringen aan deze dag aan zich voorbij gaan. Zijn hand beweegt en laat zich door de emotie sturen als het teder zacht haar mooie haar tussen twee vingers laat glijden. Ze duwen sensueel de volle haardos over haar oor, zodat haar oor en haar slanke hals bloot vallen. De vingers glijden door onder het haar, op weg naar de uiteindes en raken daarbij haar schouderblad. Zijn vingers tintelen van de aanraking en met zijn wijsvinger draait hij een krul in het uiteinde van het haar.

Hij laat het los en het valt sierlijk op haar schouder. Zijn vingers vallen mee en schuiven veder licht over de kleine haartjes van haar rug. Tussen de schouderbladen bovenop de wervelkolom streelt zijn middelvinger over de ruggenwervel naar haar hals. Zijn vinger voelt de ader in haar hals kloppen. Ze is in intense rust, hij voelt het. De hartslag is langzaam, haar lichaam ligt in vrede nog na te genieten. En hij geniet. Hij geniet met zijn ogen dicht en wil haar beleven, puur op gevoel, als ze haar ogen dicht heeft. Zijn vinger blijft even liggen, daar op die ader waar de kloppingen opgaan in zijn eigen ritme. Hij voelt de ritmes gelijktrekken, als hij zijn ademhaling nog rustiger krijgt. Nu zijn ze gelijk en zijn lichaam vult zich met een ongekend geluk.

De wijsvinger volgt de ader richting de kaak en streelt teder de kaaklijn om bij haar kin dwars over haar lippen de neusvleugels te toucheren en via de neus de wenkbrauwen te volgen. Zijn hoofd volgt zijn vinger en met zijn wang streelt hij haar wenkbrauw. Zijn lippen nemen de reis op haar lichaam over en strelen de oorrand op weg naar haar schouder. Daar volgen de lippen de bandjes die haar body over haar schouder op zijn plek houdt. Even laat hij zijn tong over haar huid glijden. De smaak van haar dringt via zijn tong binnen en een rustgevende opwinding vult zijn verlangen. Ze smaakt heerlijk. Zijn lippen volgen het kant over haar rug, hij streelt met zijn lippen het bloot tussen de rugbandjes en duwt met zijn neus tegen de gesp die het kant strak trekt op haar rug.

Bij haar onderrug raakt zijn neus alleen de bovenkant van de babyhaartjes die in haar onderrugholte haar lijf versieren. Heel zacht volgt hij de ronding naar haar heerlijk gespierde billen en volgt tussen het kant en het leer de warmte van haar huid. Heel, heel zach zet hij zijn tanden in haar overheerlijke bil en bijt er zacht in. Zijn neus volgt de bilnaad tussen de billen. Zacht, zo zacht glijdt hij door de naad en raakt met zijn neus beide kanten van haar billen. Als hij bij haar schaamlippen aankomt, neemt hij diep adem om haar geur te proeven en likt even met het puntje van zijn tong op die plek om haar heerlijke sap te proeven.

Zijn lippen volgen de weg, waar de bil overgaat in de hamstrings, in de overgang duwt hij even tegen haar bilspier om zijn lippen goed in de overgang te krijgen. Midden over de hamstrings volgen zijn lippen langzaam en sensueel de weg over haar mooie benen om in de knieholte zijn wang het hele gebied te laten strelen. Daarna volgt de platte tong die een teder spoor achterlaat, als zijn wang de strakke kuiten van haar raakt. Strelend, zo zacht en vol overgave raakt hij de soepele onderbeen spier om daarna met zijn lippen de achillespees te omsluiten. Zacht omsluit hij haar pees om er licht aan te zuigen en door te glijden naar haar hak die hij vol genoegen in zijn mond neemt. Met het puntje van de tong volgt hij de onderkant van haar voet om daarna haar grote teen te omsluiten met zijn warme lippen.

Hij richt zich op en zijn vingers volgen de weg terug, iedere millimeter nemen ze de tijd om langzaam ultiem haar lichaam te voelen. Bij haar buitenste schaamlippen neemt hij met zijn wijs- en middelvinger haar schaamlippen en glijdt van haar kontgaatje naar haar clitoris met de schaamlip licht tussen zijn vingers geklemd. Hij laat het warme vlees tussen zijn vingertoppen op en neer bewegen, terwijl hij op en neer glijdt. Zijn vingers voelen de warmte toenemen, terwijl ze nog vredig op het berenvel ligt. Haar lichaam begint te reageren op de erotische aanrakingen. Nu neemt hij haar binnenste lippen tussen zijn vingers en raakt steeds bij het op en neer gaan steeds even licht haar clitoris. Haar geile kutje begint wakker te worden en lekker nat te worden. De massage wordt iets steviger en zijn vingers kneden de lippen tot ze heerlijk gezwollen zijn van opwinding. De natte vingers laten haar nu even los om met het vocht aan de vingertoppen, rondom haar kontgaatje een beetje haar spieren aan te drukken, maar niet erin te glijden. Haar vagina trekt samen. Haar lichaam ontwaakt.

Heel langzaam gaat er een oog open en zij kijkt hem aan. Hij merkt dat ze ontwaakt en zijn ogen vinden haar. Ze likt het speeksel uit haar mond en met grote pupillen kijkt ze hem aan, terwijl ze geniet van zijn aanraking. Haar heupen bewegen licht mee op het ritme van de aanraking en haar ogen kijken hem vol verlangen aan. “Niet ophouden, dit is zo lekker wakker worden. Laat mij verder dromen, maar mijn droom waar”.