Met een handbeweging klapt hij zijn vizier open. Hij draait zijn hoofd, terwijl zijn motor in stationair toerental tussen zijn benen trilt. Hij kijkt en ziet hoe zij met haar motor naast hem stopt. Ze kijken elkaar aan. Met een glimlach zegt hij; “Vertrouw mij als ik iets raars doe, volg me gewoon”. Hij knipoogt met een sensuele lach,  sluit zijn vizier en rijdt hard weg. 

Haar rechterhand draait aan het gas en ze volgt zijn motor. Het asfalt glijdt onder hen door. Ze rijden nog wat kilometers, als hij ineens in een bocht rechtdoor rijdt. Hij vliegt een maisveld in. Ze ziet de maisbladen door de lucht vliegen als zijn gedaante met motor en al in het maisveld verdwijnt. Haar ogen staan wijd open; ‘Doet hij dit echt?’, flitst door haar hoofd. Even twijfelt ze, daarna geeft ze gas en de maisbladen spatten tegen haar helm als ze door het maisveld achter hem aan rijdt. Ze rijden een stuk door het maisveld. Hij stopt, parkeert zijn motor en zij springt ook van haar motor af. Zijn zwart leren pak zit strak om zijn gespierde lijf. Hij zet zijn helm af, loopt naar haar toe. Hij trekt haar naar zich toe. In haar heerlijk zittende spijkerbroek vormt zich haar sexy lijf, daarboven een rood zwarte leren jack met een luchtig neksjaaltje onder haar helm. Hij trekt haar handschoenen uit en begint heerlijk haar vingers te zoenen.

Zijn tong likt zacht de bovenkant van haar middelvinger, van haar hand naar het topje van haar sexy vinger. Bij het topje verdwijnt de hele vinger in zijn warme mond en hij kijkt haar aan, terwijl hij haar vinger op en neer door zijn warme lippen laat glijden. Hij ziet hoe haar ogen wijd open staan, ze kijkt hem intens aan. Hij voelt hoe haar lichaam reageert op deze situatie, de spontane overval van erotiek die nu via haar vinger haar hele lijf overneemt en de tintelingen haar tepels hard maken. Ze blijft hem aankijken als hij haar vingers een voor een met liefde en tederheid bemint. Hij neemt haar wijsvinger in zijn mond en klemt die tussen zijn tanden als zijn handen haar leren jack los ritsen en haar helm losmaken. Hij laat haar blik niet los, terwijl zijn handen haar rits naar beneden laten glijden.


Met haar andere hand duwt ze de motorhelm van haar hoofd. Ze rukt nu de vinger tussen zijn tanden uit en duwt hem van zich af. Ze kijkt hem aan, hoe hij daar in zijn strakke motorpak staat. Hij bijt op zijn lip als haar vingers uit zijn mond getrokken worden. Ze kijkt hem aan en schuift haar spijkerbroek over haar heupen en pakt een maïskolf om daarmee haar schaamlippen te openen en het zachte vlees van haar heerlijke kutje bloot te leggen. Ze kreunt en laat de punt van de kolf van haar kontgaatje, door haar gleufje tot haar klitje strelen. Haar lekkere vocht zuigt de kolf op tussen de maïskorrels. Ze kreunt en steekt de kolf daarna in de lucht, vlak voor zijn neus. “Lik hem!”, bijt ze hem toe. Hij kijkt met grote geile ogen haar aan en steekt zijn tong een stukje uit zijn mond.

Hij ruikt haar sap, waardoor hij zich niet meer kan bedwingen, om haar te laten zien hoe zijn zuigtechniek is. Ze siddert, en voel nog meer warmte tussen haar dijen. Haar andere hand grijpt hem achter in zijn nek en trekt hem naar zich toe. Haar tong glijdt over zijn kin, via zijn lippen, zijn neus naar zijn voorhoofd. Haar tanden zetten zich zacht in zijn wenkbrauw en bijten er in. Ze laat even haar tong over zijn lippen strelen en duwt hem achterover en hij valt in het mais. Ze laat hem op handen en knieën zitten, terwijl zij achter hem zit en zijn rits een stukje open zipt. Ze duwt haar heupen hard tegen zijn mooie bilpartij, waardoor ze bijna voorover hem valt. Ze trekt hem naar achter tegen haar borst aan. Haar handen duwen de rits verder naar beneden. Haar lichaam vult zich met geiligheid als ze voelt dat het leer alleen zijn blote lijf verhult.

Zijn mooie naakte lijf zweet en plakt in zijn leren motor outfit  en om hem wat verkoeling te geven, ritst ze het pak tot onder zijn lid open. Ze kan het niet laten om het laatste stukje waar zijn harde lid tegen de achterkant van de rits duwt, tergend langzaam open te maken. Ze voelt de druk van zijn harde pik tegen het metaal van de rits aan drukken. Hij houdt zijn adem in als hij de ritssluiting over zijn penis voelt glijden. Het vel staat er strak tegenaan en ze beweegt zo langzaam dat de spanning dat de rits in zijn vel grijpt, hem enorm opwindt en hij zijn hoofd naar achter laat vallen om te kunnen kreunen van genot. Zijn hoofd ligt nu op haar schouder en zijn zachte gekreun klinkt sensueel in haar oor en voedt haar opwinding.

Als het pak openvalt, glijdt haar hand over zijn bezweette borstspieren en de nagel van haar wijsvinger duwt bovenop zijn harde tepel. Haar nagels trekken een spoor over zijn buikspieren naar zijn opgewonden pik en knijpen met de nagels even in de harde eikel. Ze trekt hem stevig naar haar toe, drukt haar lijf tegen zijn gespierde billen en pakt de maiskolf uit zijn mond. Ze laat de pluim van de maiskolf over zijn halslijn glijden, het streelt zijn huid. Ze drukt zijn leren pak over zijn schouders zodat zijn blote huid vrij valt om de pluim verder te laten glijden. Ze stopt even en subtiel ontdoet zij zich van haar leren jas. Daaronder een glad donker groen hemdje, waardoor haar mooie borsten hun heerlijke rondingen zichtbaar maken, dunne bandjes vallen over haar schouders en een dun neksjaaltje versiert haar mooie hals.

Haar harde tepels drukken zich in zijn rug als ze zijn pak over zijn kont naar beneden drukt en hem voorover drukt. Hij steunt op zijn handen en knieen als zij de maiskolf over zijn rug masseert. Ze hangt over hem heen, omdat ze niet kan laten om haar lippen zijn huid te laten raken. Haar lippen strelen zijn rug, zijn billen terwijl de maiskolf volgt. Haar mond vult zich met speeksel van pure opwinding als ze met de maiskolf bij zijn billen zijn aangekomen. Haar hand glijdt onder zijn kont naar zijn glad geschoren ballen en glijden er tussen door. Haar onderarm glijden onder zijn ballen door en haar hand pakt onderlangs zijn harde pik vast en legt een vinger op zijn eikel. Dit gevoel windt hem verschrikkelijk op en zijn spieren spannen zich van intense beleving. Met haar tong likt ze zijn kont, bijt er af en toe in en met haar andere hand beweegt ze de pluim van de maiskolf over zijn billen en glijdt in zijn bilspleet. Bij zijn kontgaatje blijft ze even wat langer spelen met de draadjes van de pluim. Ze kietels zijn kontgaatje en voelt in haar andere hand dat zijn harde pik hier opgewonden op reageert. Hij kreunt en geniet intens.

Haar vinger verdwijnt even in haar mond om die goed nat te maken om daarna over zijn kringspier te bewegen. Ze draait rondjes rondom zijn strakke kontgaatje en knijpt nog wat harder in zijn pik. Dan duwt ze haar vinger langzaam in zijn kontgaatje en fluistert: “Pak je hand en trek eens lekker aan je pik”. Terwijl ze dat zegt, plukt ze de pluim van de maiskolf en schuift die langzaam naar haar heup. Haar hoofd leunt ze op zijn onderrug, haar borsten liggen op zijn strakke billen, terwijl haar vinger steeds dieper in zijn kont verdwijnt. Hij kreunt steeds harder als zijn hand zijn pik vindt en hard eraan trekt om zijn intense verlangen vorm te geven.

Ze voelt zijn lijf reageren op de heerlijke erotiek die steeds intenser wordt. Haar hoofd ligt op zijn onderrug, haar mond raakt zijn warme huid als het speeksel er uit loopt. Ze voelt zijn lijf onder haar bewegen, ongecontroleerd puur op ritme van hun verlangen. Ze hoort zijn stem kreunen en voelt haar vinger heerlijk in zijn bips de juiste plekken raken. De maiskorrels bewegen nu tegen haar natte opgewonden clitje, haar heupen bewegen ritmisch mee, ze kreunt. Ze duwt de bobbels steeds harder tegen haar gezwollen genotplekje en ze kan zichzelf niet meer inhouden.