Het is stil, muisstil. “Wist je dat de natuurwetten uitgaan van het optimaal functioneren, zoals zinvol, noodzakelijk en overleving? En dat wij mensen onze invulling geven door middel van medische kennis die uitgaat van disfunctie, zoals kwaadaardig, nutteloos en dodelijk”, leest zij op haar telefoonscherm. Zij zit aan een tafel in een comfortabele stoel, een opengeslagen boek waarin zij leest met daarnaast haar mobieltje, waar ze af en toe een tekst van hem ontvangt. 

“De liefde voor de Godin uit zich in zorgvuldig handelen van de priester. Het bloed van Isis heeft magische krachten”, leest hij op zijn iPhone die naast een stapel boeken ligt. Hij zit tegenover haar aan dezelfde tafel. Een flinke stapel boeken voor zich. Hij leest er meer tegelijk en deelt met enthousiasme de kennis. 

Ze zijn de bibliotheek binnengeglipt, terwijl ze een dag en nacht de tijd met elkaar delen. Ze keken elkaar aan, ze moesten lachen toen ze zagen dat ze voor een bibliotheek stonden. Ze hoefden niets meer te zeggen en liepen naar binnen. Beide verdwenen naar hun eigen interesse hoek en na een half uur vonden ze elkaar bij een tafeltje tussen de rijen boeken. Ze genoten zichtbaar van de speelsheid hoe ze deze dag aan het invullen waren. Ze gingen tegenover elkaar zitten en begonnen te lezen. Ze wisselden af en toe teksten uit via hun mobieltjes

Plots liet hij een boek van zijn stapel op de grond vallen. Enkele omstanders keken afkeurend naar zijn handeling. Zij deed haar best om niet te lachen, terwijl hij met een grote grijns de blikken van de omstanders beantwoorden. Hij keek haar even aan, knipoogde en gaf haar een liefdevolle lach. Hij bukte en verdween onder de tafel. 

Met een hand pakte hij het boek, de andere gleed over haar gespierde dijen en masseerde die stevig. De duim aan de binnenkant kwam dichtbij haar poesje. Ze voelde de aanraking door haar lijf gieren en de opwinding liet haar rechtop zitten. Ze moest zich even herpakken om niets te laten blijken in deze openbare ruimte. Zijn hand ging via de dijen naar haar kuit, duwde de mooie strak zittende rode leren broek omhoog en ontblote haar strakke sexy kuit. Hij kuste met zijn warme mond haar spier en beet er licht in. Ze veerde iets op.

Zijn hoofd kwam weer boven de tafel en hun ogen vonden elkaar. Zij straalde en in haar mooie kijkers zag hij haar plezier in de opwinding die ontstond. Zijn pretoogjes vulde zich met geiligheid:”Wat zou je willen dat ik onder de tafel zou doen, lieverd?”, toetste hij op zijn mobieltje. Hij kon zijn ogen niet van haar afhouden, terwijl ze een antwoord met haar mooie vingers schreef. ‘Wat een heerlijke meid! En zo’n verschrikkelijk lekker ding!!’

“Ik wil dat je onder de tafel mijn vingers nat maakt en mijn broek losknoopt, zodat ik je mijn natwordende kutje kan laten proeven”. Hij moest even het speeksel wegslikken dat zich van opwinding in zijn mond verzameld had. Hun ogen vonden elkaar boven de boeken. Grote pupillen gevuld met diep verlangen staarden elkaar aan. Ze konden elkaars lippen bijna voelen zo gingen ze in elkaar op. Hun lichamen verlangden naar elkaar. Het leek alsof ze helemaal alleen waren om de passie los te laten met hun ogen. 

Ze moest haar ondeugende lach verbergen, toen hij opzichtig de hele stapel omstoten en de boeken op de grond donderden. Hij haalde zijn schouders op “Oeps” en met een knipoog verdween hij onder de tafel, waar haar hand al op zijn warme tong wachtte. Zijn hand verdween onder haar trui en streelde haar rug. Met zijn andere hand masseerde hij haar handpalm en zijn tong kuste haar duim en nam hem daarna vol in zijn mond. Daarna nam hij haar wijs- en middelvinger in zijn mond, hij zoog eraan, terwijl ze in en uit zijn mond gingen. De hand achterop haar rug daalde af naar haar broekrand en de vingers zochten hun weg naar de voorkant, terwijl ze haar warme huid in extase brachten. 

Ze deed haar best om niet te kreunen, haar ademhaling versnelde toen ze voelde dat de spanning tussen haar benen begon op te lopen. Zijn hand gleed over haar buik naar haar knoop. Haar benen gleden uit elkaar om zijn hand beter te voelen. Hij duwde haar trui iets omhoog,zodat hij net met zij lippen haar buik kon voelen. De hand strekte zich naar boven en verdween onder haar bh om haar volle borsten te voelen. Haar tepel werd keihard toen die tussen zijn twee vingers licht geknepen werd. Een schok ging door haar lichaam. Boven de tafel greep haar hand de kaft van een boek vast en kneep erin. Onder de tafel pakte zij zijn haren vast en trok er hard aan. Alles om haar kreun te onderdrukken. 

Zijn hand opende haar broeksknoop en rits en hij zag hoe haar hand daartussen verdween om met haar natte vingers over haar klitje te bewegen. Haar heupen begonnen zachtjes mee te deinen met het ritme van haar vingers. 

Terug boven de tafel, keek hij in haar passievolle ogen, haar hele uitdrukking stond vol in opwinding; grote volle ogen, blos op haar wangen en een warme geile blik die hem niet meer los liet. Hij ziet haar arm onder de tafel ritmisch bewegen. Die ogen, haar mooie gezicht, dat verlangen. “Ik houd het niet meer, ik wil je!!!”, tikt hij half verdoofd van begeerte”.

Zij leest zijn tekst, bijt op haar lip en kijkt hem veelzeggend aan. Hij staat op en verdwijnt tussen de boekenrijen. Zij volgt, trekt haar trui naar beneden en haar fantasie brengt haar naar hem. Ze vinden elkaar snel. Zijn handen pakken haar hoofd en brengen de lippen naar de zijne. Hun hoofden drukken zich tegen elkaar, de wangen wrijven langs elkaar, de neuzen raken, de lippen duwen zich langs elkaar. Haar handen wrijven wild over zijn haar, langs zijn oren. Hun lichamen drukken zich tegen elkaar, ze willen iedere centimeter van elkaar ontdekken. Hij tilt haar op en zet haar op het boekenkarretje wat in hun gang staat. Ze klemt haar benen stevig om zijn heupen zodat ze zijn harde lid goed kan voel, ze bijt in zijn lip om daarna eindelijk elkaars tong te proeven. Die zoen leidt al bijna tot een orgasme, zo gaat het gevoel op in de zoen die de hartstocht door het hele lijf jaagt. Hij kan niet van haar afblijven, terwijl zij hem met al haar kracht samenknijpt. 

De boeken vallen van het karretje, een hels kabaal. Hun passie wordt er niet minder van. Zij glijdt met haar handen achter in zijn broek om met haar handen in zijn billen te knijpen. Zijn keiharde erectie schiet naar voren en drukt zich nog steviger tussen haar dijen. “Jaa”, steunt ze, terwijl hij tegelijkertijd in haar oorlel bijt. In zijn ooghoek ziet hij dat er al aardig wat ogen op hen gericht zijn. 

Hij trekt haar van de boekenkar af, die met veel kabaal omvalt. Hun lippen laten elkaar los en ze lachen om hun eigen tafereel. Ze lopen elkaar vasthoudend, versneld het gangpad uit als hij haar aan haar arm terug slingert in zijn armen. Hij geeft haar een innige tongzoen, waar haar hoofd van duizelt. “Je bent geweldig”, fluistert hij in haar oor, net voordat hij haar meetrekt de bieb uit. Ze rennen naar de roltrap, waar ze zoenend naar beneden rollen. Omstanders lachen, genietend van het liefdevolle spel wat zich afspeelt tussen de wijsheden van de boekdrukkunst. 

Buiten aangekomen kijken ze elkaar lachend aan, zien elkaars levensvreugde borrelen, geven elkaar een volle zoen en lopen hand in hand verstrengeld verder. Achter hen zie je de ene naar de andere voorbijganger met een glimlach verder lopen.