Ze gaat er helemaal in op, volledige ontspannen en vol in de concentratie. Haar vingers schuiven met de stukken op de keukentafel. 15.000 puzzelstukjes met de afbeelding van woelige oceaan. Het is laat, zij ontspant na een lekker dagje. Het haar opgestoken, pyjama broek met ruitjes, t-shirtje, lekkere sokken, een kop zelf gemaakte gember thee en een tafel vol puzzelstukjes. Ze is alleen en geniet.  

Hij is nog even voor een avond run gegaan, in de regen. Intens nat, maar zo voldaan komt hij de keuken binnen. Hij kleedt zich uit, gooit alle spullen in de wasmachine en ziet haar zitten. Zijn ogen houden haar vast. De mooie moedervlekken op haar nek vragen om een heerlijke zoen. Haar halslijn schreeuwt om een zachte streling. Haar betoverende ogen achter haar sexy bril willen afdwalen naar een hunkerend verlangen. Haar mooie sensuele handen willen ongeremd losgelaten worden op zijn natte gespierde lijf. Haar dijen willen zijn lijf plat klemmen van begeerte.  

Hij gaat in haar op, staat minutenlang haar schoonheid te bewonderen. Wat een heerlijk uitzicht! Zo is ze puur, zo is ze zichzelf, mooi en verschrikkelijk sexy.  

Hij loopt naar haar toe, buigt voorover;”Wat ben je verschrikkelijk mooi, zo sexy. Denk je dat je deze puzzel kan afmaken als ik mijn geile fantasie op jou loslaat, je mooie lijf onderdompel in extase?” Hij zoent haar halslijn, trekt haar t-shirt iets naar beneden, zodat haar schouderpartij ontbloot, om haar hals en schouder te strelen en zoenen. Hij richt zich op, kijkt vol geiligheid in haar verleidelijke sensuele kijkers, bijt licht in haar lip en raakt met zijn natte blote lijf haar onderarm als hij wegloopt.  

Ze draait zich om, strekt haar arm en streelt zijn stevige bilpartij in het voorbijgaan. Tintelingen schieten door zijn heupen naar zijn penis. “Try me!”, zegt ze met zwoele stem.  

Hij stopt. Staat stil en draait zijn hoofd om en kijkt haar aan. Haar hand streelt nu zijn bilpartij en raakt daarbij ondeugend zijn ballen licht aan. Haar ogen vullen zich met stoute gedachten. Ze bijt licht op haar lip en haalt met haar tong het overdadige speeksel van haar lippen. Ze voelt de spanning in haar lijf zich opbouwen, zijn natte gespierde lijf laat haar niet meer los. 

Hij draait zich om, pakt haar hoofd beet en likt over haar lippen, beweegt zijn hoofd naar haar oren; “Je zou puzzelen!” Hij pakt haar handen en legt die op de tafel. Naast de puzzel ligt een klos rode garen. Hij neemt die in zijn handen en geeft haar een intense tongzoen. Kort. Ze snakt naar een langere kus en haar lippen vragen om meer. Hij legt het uiteinde van de garen in haar mond. “Houd vast”, fluistert hij. Daarna rolt hij de garen uit, 1 keer om haar hoofd, over haar oor, onder de haren door, terug naar het andere oor en over de neus. Met zijn vingers streelt hij het garen wat over haar wang naar haar neus gaat. Hij volgt de lijnen van de garen als hij haar streelt. De tweede omcirkeling gaat weer om haar hoofd, en komt voorlangs over de lippen.

Zijn vingers volgen de garen en strelen haar lippen. Hij steekt zijn wijsvinger in zijn mond en maakt die nat om daarmee haar lippen te strelen. Ze kijkt hem met grote ogen aan, vol verlangen zoeken haar pupillen zijn blik. Hij glimlacht, hij geniet intens van het spel met haar. Hij zet haar bril af en trekt haar t-shirt uit. Ze heeft geen bh aan en haar heerlijke borsten laten zich zien. Hij voelt de opwinding sterker worden en zijn lijf begint te tintelen van opwinding. Hij windt de garen verder om haar lijf. Een cirkel om haar hals, zijn vingers volgen de garen over haar opwindende lijf. De volgende cirkel ligt rond haar rug, over haar borsten. Zijn vingers raken haar ruggenwervel, zijn lippen kussen haar rug. Zijn lippen volgen nu de garen naar haar borst en kussen de bovenkant van haar borsten. De volgende cirkel garen valt op haar stijve tepels. Haar ogen sluiten zich om het genot op te vangen, om door haar lijf te laten gaan. Zijn vingers volgen de garen. Ze binden een extra rondje om de harde tepels en trekken er stevig aan en hij trekt ze omhoog. Ze voelt de scheut door haar lijf schieten en tussen haar benen begint de opwinding steeds warmer te worden. Met zijn tong raakt hij de strak getrokken tepels aan en ze slaakt een zucht van genot. 

De volgende cirkel draait hij verder naar de rug, achter haar schouders voor en onder de borsten langs. Hij neemt zijn tijd om haar rug te strelen met zijn lippen, met zijn tong draait hij cirkels om haar wervels voordat hij de garen naar voren volgt. De garen volgt het lijf naar beneden. Nu over haar rug en naar voren naar haar navel en over haar kont. Zijn lippen kussen haar navel met gevoel en zijn tong likt aan de randjes van haar navel om een warme kus achter te laten als zijn lippen de garen naar haar rug volgen. Hij pakt haar hand en tilt haar uit de stoel. Hij legt haar bovenlichaam met de borsten op de puzzel en met haar hoofd zijdelings naar hem gekeerd. Haar ademhaling wordt sneller als de garen over haar stevige billen, over haar onderbuik uitgerold wordt. Als zijn handen over haar billen gaan, kan hij het niet laten om even haar kontgaatje aan te raken. Daarna streelt hij haar onderbuik en kijkt haar aan. Ze heeft zich overgegeven aan hem. Ze geniet intens van de manier hoe hij haar eigen fantasie over garen meeneemt in deze erotische ervaring. 

Hij kan niet ophouden om in haar ogen te kijken. Hij voelt alle warmte die zij voor hem voelt, hij voelt iedere gedachte die zij voor hem koestert, hij ziet de puurheid van haar ziel als hij in haar over kijkt. Hij streelt haar kin en geeft met al het gevoel wat in hem zit haar een kus. Hij kust haar lippen, streelt ze zacht met zijn lippen. Hij ontwijkt haar reactie om terug te zoenen, hij kust haar bovenlip, streelt met zijn tong haar bovenlip, langzaam met zoveel gevoel dat ze naar adem begint te happen. Hij sluit zijn ogen en hij geeft zich nu helemaal, zijn tong glijdt naar binnen en vindt haar erotische tong en proeft de passie die hun lichamen uitwisselen.

Vol overgave beleven ze deze sensuele kus die alles heeft wat zij voor elkaar voelen. De passie spat er vanaf, als hij zich losrukt uit de alles omvattende zoen, gaan zijn ogen ver open, zijn mond valt open van de diepe emotionele beleving die deze kus losmaakte bij hem. Hij kan alleen maar naar adem happen en stammelt:”Wat ben jij geweldig!! Dit is zoooo lekker!” En hij pakt haar vast, tilt haar op, met een hand ondersteunt hij haar bil en de andere trekt hij haar hoofd naar zich toe om de passie van zijn tong los te laten. De klos garen sleep achter hen aan als hij haar op de aanrecht naast de diepvries zet. Hij trekt haar pyjama broek uit, gooit haar sokken weg en ze zit met haar armen achter haar steunend op de aanrecht. Haar bovenlijf omwikkeld met rode garen, naar vagina nat van verlangen, haar hoofd duizelt van de beleving. Haar hart klopt duizend slagen per minuut, haar ogen staan wijd open van pure opwinding.

Zij wordt als een magneet naar hem getrokken en kan niet ophouden met naar hem kijken. Hij staat tegen haar aan, ze voelt zijn harde penis tegen haar clit aan drukken. Met een hand glijdt ze langs zijn onderbuik, langs zijn navel naar zijn harde eikel. Ze raakt hem met twee vingers aan, draait met de vingers om zijn eikel en beweegt langzaam de vingers naar haar mond om ze daar in haar mond te steken om zijn lijfssmaak te proeven. Ze sluit haar ogen en proeft hem met een lange zachte kreun. Hij kijkt erna en voelt zijn pik nog harder worden. ‘Wat is zij een heerlijk geil wijf”, gaat door zijn hoofd terwijl hij met zijn tong het speeksel van zijn lippen likt.  

Hij pakt de garen en wind de bovenbenen in de draad, zijn handen wrijven stevig over haar benen, de duim raakt bij iedere beweging naar boven haar schaamlippen en gaat net iets naar binnen. Zijn tong beweegt mee aan de binnenkant van haar benen tussen haar knie en vagina. Ze pakt zijn haren, trekt er hard aan. “Lik me, nu!!”, schreeuwt ze. Zijn hoofd komt overeind, hun ogen zijn een al geiligheid, als ze een blik en glimlach uitwisselen. Hij trekt nog aan het garen wat om haar tepels zit, Ze veert op, kreunt diep als hij een knoop aanlegt achter op haar rug, zodat de spanning op het garen de tepels onder spanning houdt. Ze slaakt een kreet van genot. Haar tepels zijn zo onwijs hard.  

Dan trekt hij alle draden van beide benen naar boven, ze trekken strak in haar natte kutje en klemmen zich tegen haar schaamlippen. Hij trekt aan de buitenkanten van haar benen aan het garen, wat nu strak trekt, waardoor de schaamlippen uit elkaar getrokken worden. Ze wordt gek, ze draait met haar hoofd. “Ik wil je tong voelen, laat mij je tong voelen, ik wil je”, blijft ze herhalen. Zijn mond gaat eerst naar de strak aangetrokken tepels en likt er voorzichtig aan. Wat een sensatie schiet er door haar lijf. Het vult zich met tintelingen, die ze tot in haar clitje voelt. Met een warme natte zoen, verdwijnen zijn lippen naar haar navel, die hij een kus geeft en met zijn lippen streelt hij haar onderbuik om met zijn tanden in het garen te bijten. Zij hoopt dat hij die doorbijt, zodat de spanning van haar schaamlippen af gaat. Ze wacht, ze wacht, maar hij bijt in de garen, er doorheen, zodat haar lippen zijn tanden voelen. Zijn vingers bewegen langs de schaamlippen op en neer, ze drukken ze naar de zijkant. Ze zijn kletsnat. 

Hij trekt met een hand de diepvries open en pakt een ijsklontje wat hij boven haar vagina op haar opgewonden warme huid legt. Het smelt meteen en het water loopt over haar clitoris. Hij likt het water op en raakt licht haar gevoelige plekje. Ze veert op. Wat een plezier. Twee vingers glijden door het water in haar kutje en bewegen van achter naar voren tegen haar boven wand. Ze masseren haar andere gevoelige plek. Hij wil haar daar een orgasme geven, hij wil haar de hele nacht orgasmes geven, tot ze haar ogen niet meer open krijgt. Met het laatste stukje van het ijsklontje masseert hij haar clit en begeleid het stukje ijs met zijn tong, die niet van haar af kan blijven. De vingers blijven op en neer bewegen. Ze kan haar heupen niet meer bedwingen. Ze beginnen wulps over het aanrecht te bewegen, stoten haar poesje dieper in zijn gezicht. Zijn andere hand gaat naar haar mond en ze neemt met volle passie de vingers in haar mond en begint die te bewerken alsof het zijn harde pik is. Ohhh, dat windt hem op. Hij wordt gek, hoe geil kan een man worden. Hij voelt een dierlijk instinct in hem loskomen, zijn hele lijf ademt pure passie om haar te beminnen. Wat maakt ze in hem los? 

Hij trekt de lade open pakt er wat uit, tilt haar op. Zijn vingers bewegen nog op en neer. Ze klemt met alle kracht die ze heeft haar heupen om zijn lid en knijpt zo hard ze kan. Ze wil hem voelen. Hij tilt haar op, loopt met haar de kamer in. Ze vallen op de lange bank en zij ligt boven op hem en ziet dat hij een dildo in zijn hand heeft en een tube gel. Vol verlangen kijkt ze hem aan. “Ik ga die heel voorzichtig in je kontje naar binnen laten glijden, als je denkt dat ik dan klaar ben, steek ik mijn harde pik in je natte kutje. Praat met mij wat je lekker vindt en ik doe alles wat je wil. Je bent zo verschrikkelijk hot.”  

Ze heeft het niet meer en kan zich niet meer voorstellen welke genot haar allemaal nog te wachten staat. Ze kust zijn nek, zijn hals, zijn borst, bijt in zijn harde tepels als hij met zijn handen haar billen masseert en haar gaatje langzaam met een vinger begint te bewerken. Hij spuit zijn vingers onder met glijmiddel en dan de dildo. Zijn handen masseren stevig haar bilspieren, trekken ze met iedere opgaande beweging uit elkaar, zodat het puntje van de dildo er een centimetertje naar binnen kan. Ze kreunt steeds harder. Ze drukt met haar wulpse heupen hard op zijn lid en voelt hem tegen haar clitje aan drukken. Ze kan alleen nog maar met haar hoofd op zijn borst liggen en hijgen. Hij blijft haar billen masseren, zij gaat nu als een wilde amazone met haar heupen tekeer over zijn harde pik. En langzaam gaan de dildo steeds dieper in haar kont.

Ze moet even stoppen om bij te komen. Wat is dit heerlijk!! Haar mond staat open. Hij trekt haar naar zich toe om haar ogen te zien, die zijn doordrenkt van genot. Hij kijkt haar aan:”Je bent zo’n opwindende meid, lekker stout en ondeugend zooo lekker. Ik kan niet genoeg van je krijgen”. Ze hijgt en probeert iets terug te zeggen. Ze begint haar heupen weer te bewegen.” Dit is zo lekker”, hijgt ze in zijn oor. “ Ik wil je dikke harde pik nu in mij voelen. Ik kan niet meer wachten ik kom echt zo”. Wat is dit geil! Hij staat op ontploffen als ze verder in zijn oor begint te hijgen. 

Zij pakt zijn harde pik hard vast, druk zijn eikel tegen haar ingang en hij glijdt naar binnen. Dit wordt haar bijna te veel, ze wordt duizelig van genot als ze zijn eikel tegen de dildo voelt aan bewegen. Hij legt zijn hand omgekeerd op zijn buik zodat zijn vingers tegen haar clitorus aan bewegen. Ze komt met een harde schreeuw. Ze schreeuwt het uit. Ze schrikt ervan, maar het deert haar niet meer. Haar lichaam schokt, knijpt hem samen, haar handen trekken aan zijn haar. Tot in haar tenen voelt ze de emotie. Wat heerlijk.