Ze hebben afgesproken. De hele dag en nacht is van hun, om te doen waar ze zin in hebben. Ze stelt hem voor om naar de expositie over haar favoriete Escher te gaan, die zich tijdelijk in de oude grote roomskatholieke kerk middenin de binnenstad heeft gevestigd. Tussen de vochtige koude hoge kerkmuren verwonderen ze zich allebei van de visuele gedachten van deze bijzondere kunstenaar. Ze nemen de informatie in zich op, zonder veel woorden met elkaar te hoeven wisselen. Zij kan het weer eens niet laten.. om van een van de kleurrijke tekeningen een foto te maken. Ze was even vergeten dat dit absoluut niet toegestaan is. Logisch. Lekkere domme actie. De beveiliger tikt haar gelijk op haar vingers en dwingt haar om de reeds bemachtigde foto’s te verwijderen. Ze excuseert zich en geeft de beste man een onschuldige glimlach en loopt verder. Hij ziet het van achteren gebeuren, lacht en tikt haar even op haar billen. “Foei, meisje.”
De aanraking op haar achterste laat haar heerlijk wakker schrikken. Er gaat een opgewekt stroomschokje door haar lijf en vanaf dat ogenblik voelt ze een hartstochtelijke neiging om haar stoute schoenen nog even aan te houden. Ze loopt rustig door, maar in gedachten is ze al ergens anders. Als ze bij de laatste expositiewanden van de looproute zijn aangekomen, fluistert ze zacht in zijn oor: ik heb zo’n ontzettende zin in jou. Ga je mee naar mijn appartement? Ze zijn de kerk nog niet uit of hij duwt haar zijdelings in een nisje van het heilige gebouw. Zij trekt zijn sterke mooie lichaam dicht tegen haar lijf aan en beweegt zijn hoofd met twee handen naar haar gezicht. Hij zegt vlak voor haar gezicht: zeg dat nog eens wat je net zei? 

Er hangt een heerlijke spanning tussen hen, tussen haar benen. Ze kan geen woord uitbrengen, maar kijkt hem lang en diep in zijn mooie bruine ogen en ziet de twinkeling waar haar hart van overslaat. Ze slik en knippert met haar ogen. De minuten tellen weg, het lijkt wel een eeuwigheid. Dan klemt ze haar been om hem heen en hij duwt haar harder tegen de robuuste stenenmuur, die in haar rug vormt. Hij tilt haar op en ondersteund haar billen, terwijl ze beide benen om zijn middel klemt. Zijn hand wrijft stevig over de zijkant van haar linker bovenbeen, waardoor haar heupen automatisch beginnen te draaien en ze haar poesje tegen zijn geslacht masseert. Hun lippen raken elkaar speels en bijten er liefdevol in. Ze ziet aan zijn ogen hoe geil hij is en dat windt haar zo ontzettend op dat ze bijna op springen staat. Met één vinger gaat ze in zijn broek langs de top van zijn stijve lul. Ze kijkt hem nog steeds aan, ruikt zijn heerlijke mannelijke lichaamsgeur en laat haar tong langs haar vochtige vinger gaan. Hij gromt, grijpt haar bij haar keel en geeft haar een diepe zwoele tongzoen. “Je bent geweldig”, fluistert hij. Terwijl ze met een zucht en een kreun zegt ‘neem me hier als je wilt’, worden ze abrupt onderbroken in hun hete voorspel door niemand minder dan de beveiligingsman van eerder. Die schraapt streng zijn keel en galmt: dame en heer, wegwezen hier!! Ze laten elkaar een beetje verdwaasd los. Hij zegt nog: u hebt gelijk, pakt haar hand en samen lopen ze naar de uitgang. De spanning ebt niet weg. De lach op hun gezicht is nog lang niet bekoeld.

De weg naar haar appartement is gauw gevonden. Wanneer ze de sleutel in het gat steekt, bijt en kust hij haar met zijn warme adem in haar nek. Ze stopt even met haar handelingen om hiervan bewust te zijn en ervan te genieten. Wanneer de deur openslingert trekt ze hem aan zijn arm mee naar binnen, de hal in. Het liefste scheurt ze de kledingstukken wild van zijn lijf. Maar ze beheerst zich gelukkig. Hij schopt zijn schoenen uit en tilt haar op en loopt richting de bank. Daar ploffen ze beiden boven opelkaar op de bank en beginnen elkaar verlangensvol te strelen vanaf de kruin, door het gezicht, langs de nek, langzaam naar beneden. Haar handen schuiven langs zijn blote onderrug zijn spijkerbroek in. Met sensuele ronddraaiende handbewegingen en haar vingervoelsprieten neemt ze ieder bloot plekje van zijn ubermooie mannenbillen in haar op. Wat een genot om dit zelf te mogen voelen!!! Ze voelt zijn opnieuw groeiende penis dwars door zijn stugge spijkerbroek heen. Hij is voor het eerst in haar huis, maar voelt zich gelijk thuis. Hij reikt uit met zijn arm over haar hoofd en klikt de maanlamp aan die in de vensterbank achter hun staat. De gordijnen zijn nog open en buiten schemert het al een beetje op deze grauwe dag. Zij hebben geen benul van tijd, en gaan helemaal op in iedere beweging die ze maken op het afgestemde gevoel van elkaar. Het lijkt een oneindig samenspel. En iedere aanraking, tinteling is de verrassing die hun in hogere sferen brengt.