Met zijn lijf nog nat en een handdoek om zijn heup loopt hij van de douche door de keuken. Zij zit aan de hoekbank in de keuken, haar benen op de bank verdiept in een boek. Ze voelt hem passeren en kijkt door haar bril even op en ziet zijn bovenlijf nog nadampen van de wasbeurt. Hij loopt haar een klein stukje voorbij en stopt dan met de rug naar haar toe en draait zijn hoofd om haar ogen te vinden. Hij voelt haar blik en proeft haar verlangen. “Ik werd vanmorgen wakker met een heerlijke droom als herinnering. Wil je dat ik blijf staan en vertel wat het was?”, zegt hij zacht. Haar hart gaat een slagje harder in haar borstkas tekeer. “Ja, natuurlijk!”, zegt ze, terwijl haar hand al op zijn linker heup ligt en hem liefdevol in haar richting draait. Nog voor ze haar ogen te goed deed om zijn mooie gespierde lijf van zo dichtbij te bewonderen, houdt ze hun intense blik nog even vast om haar verlangen te uiten. Ze beweegt naar hem toe, glijdt op aanraak afstand subtiel  langs zijn lichaam naar de grond… en blaast daarbij zacht over zijn nog half natte lichaam.

Beneden begint ze zijn enkels met plezier te kneden en te likken. Steeds een stukje verder omhoog.
Ze kijkt even omhoog en vraagt met diepe stem: “Wat voor droom had je? En wil je dat ik doorga?”
Hij hapt naar adem. Een betoverende opwinding houdt hem in zijn greep. Hij opent zijn ogen en zoekt de diepte in haar sprankelende ogen. Hij laat zich er compleet in verdwalen en ze vinden elkaar in die magisch diepte. Daar hoort zij zijn stem en vraagt lief “Trek je t-shirt uit en laat mij je warme beminnelijke lichaam voelen. Dan vertel ik je mijn heerlijke belevenis als je verder gaat”.

Haar tong glijdt langs zijn dijbeen omhoog, terwijl heel subtiel de mooie rondingen van haar borsten zijn benen raken. Als ze hoger is, trekt ze licht aan de handdoek die op de vloer valt en ziet ze zijn ultieme opwinding. Ze streelt subtiel met een vinger de eikel en glijdt af van naar een van zijn geschoren ballen en kust die, zodat hij de warmte van haar mond voelt. Haar hoofd beweegt verder, richting zijn heup en naar zijn billen. Hij hapt naar adem, hij kreunt. De spanning dat ze hem wil proeven, maar toch niet, maakt hem dol. Ze bijt in zijn billen, hij voelt zijn spieren aanspannen en hij begint te fluisteren over zijn droom:”Ik zag je staan in een menigte in een zaal. De enige die ik zag was jij en ik liep naar je toe.”

Ze ziet hoe hij geniet, voelt hoe ze zelf ervan geniet. Haar tepels tintelen als ze zijn huid aanraken. De spanning komt als een warme golf binnen, die hem wil beminnen. Haar lippen wrijven met kleine kusjes over zijn gladde bal, terwijl haar hand over zijn buik naar zijn borst bewegen. Een warme zucht ontsnapt haar mond en de rilling over haar ruggengraat brengt haar in een heerlijke flow. “Waarom zou je naar mij toelopen?”, denkt ze, wanneer hij zijn droomverhaal begint te vertellen.

Hij fluistert verder, moet af en toe naar adem happen als zij zijn gespierde  borst vastneemt met een hand en tussen twee vingers zijn tepel masseert:”Ze heeft een mooie zwarte cocktailjurk aan, haar slanke benen accentueren de lijnen van haar jurk, de mooie gespierde kuiten sluiten aan op haar stijlvolle hakken. Haar handen zijn versierd met enkel een subtiel sierraad, het haar is opgestoken, zodat haar adembenemende halslijn zichtbaar is. Die sensueel versiert is met een nekbandje. Ze is precies goed opgemaakt, om haar mooie ogen te versterken en haar zwoele lippen goed te zien. Ik loop naar haar toe. Leg mijn hand ligt op haar schouder. Ze draait zich om, wij kijken elkaar aan. Een diep gekoesterd verlangen spreekt uit onze ogen, onze lichamen reageren hier meteen op. “Wil je mee dansen?” Ik pakt haar bij haar heup en met de andere hand neem ik haar hand. De muziek speelt een zwoele tango en de passie vult de dansvloer”.

Ze kreunt zachtjes, ze voelt de passie van de dans door haar hele lijf sidderen. Hij houdt zijn adem in en voelt zijn hart tekeer gaan als ze met haar hoofd richting zijn tepel beweeg. De warme van haar tong is voelbaar tot zijn laatste vezel. Nu moet hij haar aanraken. De spanning wordt hem teveel. Zij voelt zijn vingers door haar haar en richting haar hals bewegen. Ze stopt en fluistert:”Nog niet.”

Met een keiharde tepel tussen haar voortanden beluistert ze zijn mooie fantasie over de zwoele innige dans te midden van de menigte. Het brengt haar seksuele gedachten nog verder en ze voelt zijn aandrang om dichterbij te komen. Om elkaar werkelijk te proeven met hun mond. Dichterbij dan dat kan je niet komen. Even laat ze zich wegglijden in die gedachte, maar ze vermand zich. Wanneer zijn hand haar hoofd dichterbij trekt, houdt ze hem tegen met de vingertop van haar wijsvinger op zijn lippen en fluistert beheerst met haar inmiddels schorre stem: “Wat wil je niet dat er gebeurt?” Ze wacht niet op het antwoord en trekt hem aan zijn sterke mannenarm mee richting de deur. Het is nog vroeg. Buiten is het nog schemerig en fris en het miezert.

De lichamen signaleren de kou, maar van binnen is het te heet. “Kom met me mee naar buiten”, zegt ze met een knipoog. Hij volledig naakt, zij enkel gecoverd met haar slipje, lopen ze hand in hand de buitenwereld tegemoet.
Ze lopen met hun blote voeten door het gras, de natuur wordt nu deelgenoot van het liefdesspel en laat haar schoonheid zien. Hij pakt haar op. Tilt haar op en zij klemt haar benen om zijn heupen. De lippen raken elkaar, zonder te kussen, heel licht. De ogen zijn zo ver open en dicht bij elkaar dat het vuur in elkaars hart dichtbij lijkt. De buitenwereld bestaat even niet. Hier en nu. Alles mag, gevoel bepaalt de volgende stap.

Hij fluister het antwoord als ze elkaar nog steeds aankijken:”Ik wil dat we opgaan in het gevoel, dat we ons niet laten beperken door een orgasme, maar dat we vol genieten van iedere aanraking, iedere gedachte, iedere smaak. Laat dat ons hoogtepunt zijn”.

Verdoofd van verlangen kijkt ze hem aan en haar ogen sluiten om het felbegeerde tongenspel te beginnen. Maar hij legt haar hand op haar borst, drukt haar achterover, terwijl hij haar bij de onderrug vasthoudt. Ze laat haar armen richting het vochtige gras vallen en compleet ontspannen voelt zij een hand over haar gebogen buik richting haar borsten bewegen. Als hij haar tepel raakt, kreunt ze. Ze wil het uitschreeuwen en kreunt nu harder als twee vingers een beetje aan haar tepel trekken. Een zweetdruppel van zijn voorhoofd van de inspanning, valt op haar buik, die onder spanning staat van de gebogen houding. Zijn vinger wrijft het warme vocht uit over haar buik en bevochtigt het mooie tepelhof. Hij buigt voorover, als in de tango, hij houdt haar stevig vast als de warmte van zijn mond haar borsten beroert. Intiem raakt hij met het puntje van zijn tong haar tepel om daarna een warme omsluitende zoen te geven. Hij zoent haar hals die open achterover ligt.

Zij ligt zo heerlijk ontspannen te genieten dat de ademhaling door het gekreun hoorbaar is. Het windt hem op. Haar ontspannen zien genieten. Elke vezel van haar lijf ademt nu een verlangen. Hij tilt haar op en loopt met haar in de ochtend gloren naar een boom met een schommel. Hij zet haar in de schommel, zakt door zijn knieen en beweegt heel langzaam het slipje naar haar voeten, terwijl hij haar aankijkt.

Ze lopen met hun blote voeten door het gras, de natuur wordt nu deelgenoot van het liefdesspel en maakt van de ochtendgloren het decor van de erotiek. Hij pakt haar op. Tilt haar op en zij klemt haar benen om zijn heupen. De lippen raken elkaar zacht, zonder te kussen, heel licht, maar met zoveel gevoel dat het zo dichtbij lijkt. De ogen zijn ver open en zo dicht bij elkaar dat het vuur in van de passie bijna tastbaar is. De buitenwereld bestaat even niet. Hier en nu. Alles mag, gevoel bepaalt de volgende stap. 

Hij fluister zachtjes en zwoel in haar oor het antwoord:” ik wil dat we opgaan in het gevoel, dat we ons niet laten beperken door het streven naar een orgasme, maar dat we vol genieten van iedere aanraking, iedere gedachte, iedere smaak en de geur van verlangen. Laat dat ons orgasme zijn”. Verdoofd van verlangen kijkt ze hem aan en haar ogen sluiten om het felbegeerde tongenspel te beginnen. 

Maar hij legt haar hand op haar borst, drukt haar achterover, terwijl hij haar bij de onderrug vasthoudt. Ze laat haar armen richting het vochtige gras vallen en compleet ontspannen voelt zij een hand over haar gebogen buik richting haar borsten bewegen. Als de vingers haar tepel raakt, kreunt ze. Ze wil het uitschreeuwen en kreunt nu harder als twee vingers een beetje aan haar tepel trekken. De tintelingen van opwinding en pijn mengen zich tot een cocktail van erotische verdoving van genot. 

Enkele zweetdruppels van zijn voorhoofd van de inspanning vallen op haar buik, die onder spanning staat van de gebogen houding. Zijn vinger wrijft het warme vocht uit over haar buik en bevochtigt het mooie tepelhof. Hij buigt voorover, als in de tango, hij houdt haar stevig vast als de warmte van zijn mond haar borsten beroert. Intiem raakt hij met het puntje van zijn tong haar tepel om daarna een warme omsluitende zoen te geven. Hij zoent haar hals die open achterover ligt. Zij ligt zo heerlijk ontspannen te genieten dat de ademhaling hoorbaar is. Het windt hem op; haar ontspannen zien genieten. Elke vezel van haar lijf ademt nu een verlangen. Hij tilt haar op en loopt met haar in de ochtend gloren naar een boom met een schommel. Hij zet haar in de schommel, zakt door zijn knieen en beweegt heel langzaam het slipje naar haar voeten, terwijl hij haar aankijkt.

De eerste zonnestralen verwarmen haar gezicht en de rilling van extase krijgt er een dimensie bij. De zon speelt het spel mee. Hij pakt haar voet en drukt met zijn duim op de verschillende chakra punten onder haar voet. Als zijn duim de sacraal chakra raakt, neemt hij haar grote teen in zijn mond en verwarmt de teen. Ze pakt de touwen van de schommel stevig vast en laat zichzelf achterover hangen om met gesloten ogen de tintelingen te absorberen. Zijn handen glijden via de kuiten naar de dijen en vinden hun plek rond haar schaamlippen.

Ze masseren de buitenste lippen en laat haar hartslag stijgt. Met twee vingers legt hij haar clitoris bloot die nu groot van opwinding in volle glorie zichzelf laat zien. “Jaaa”, roept ze. “Ik heb zo’n zin in jou”. Zijn tong beroert haar clitoris en ze knijpt in het touw. Heel licht draait en drukt de tong op haar opwinding. Ze bijt op haar tong. “Heerlijk, niet ophouden”. Hij zuigt nu aan haar clitoris, zodat die in zijn mond gezogen wordt en terwijl hij hard zuigt, bijt hij er lichtjes in. Tegelijkertijd verdwijnen twee vingers in haar vagina en ze voelt ze binnendringen. Haar hoofd vliegt naar het touw en ze bijt er stevig in. Ze kreunt hard, terwijl haar tanden de touwvezels platknijpen. Haar hartslag is voelbaar in haar clitoris en hij voelt het in zijn mond. Hij geniet intens van haar uitingen en wordt zelf naar het hoogtepunt geduwd. Zijn tong en zijn vingers doen hun werk en zij begint aan zijn haar te trekken: “Ik wil je nu zoenen, ik kom zo klaar”.

Hij glijdt met zijn lichaam via haar lijf naar boven, pakt haar hoofd en kijkt haar diep aan. De ogen vervagen als hun lippen elkaar raken en er een intiem tongenspel plaatsvindt. Eindelijk raken de zielen elkaar en wisselen hun verlangen uit. Het is een ontploffing van emoties die losgelaten worden. Liefdevol en met heftige passie kussen ze elkaar. De ontlading van de opgebouwde spanning laat haar komen. Haar lijf trilt, als ze hem heftig omklemt, haar zoen wordt intenser en kreunend laat haar mond hem los om alle ontlading te uiten. Wat kan hij daarvan genieten. Haar zo zien is voor hem de mooiste beloning van zijn liefde voor haar. Hij houdt haar stevig vast, kust haar nek zacht en fluistert in haar oren hoe mooi ze is.

De zon komt nu vol tevoorschijn en heet het liefdespaar welkom op deze mooie dag. Hij tilt haar op en draagt haar liefdevol naar de deur. Zij legt haar hoofd tegen zijn borst en geniet van de geborgenheid van zijn sterke armen. Wat een heerlijk begin van de dag.